Ga naar de inhoud van deze pagina Ga naar het zoeken Ga naar het menu

Jozephs, Emiel

Jozephs, Emiel
Politieke partij
Jong Maashorst
Emailadres
emiel.jozephs@raad.gemeentemaashorst.nl
Raadsfunctie(s)
Commissielid en Plaatsvervangend commissievoorzitter Samenleving en Bestuur, Lid Werkgeverscommissie, Plaatsvervangend commissievoorzitter Ruimte, Economie en Financiën

Mijn naam is Emiel Jozephs, geboren op 9 juni in 1986 in Boxmeer, vanaf mijn 25ste ben ik komen wonen in deze prachtige gemeente! In het dagelijks leven ben ik docent lichamelijke opvoeding bij het Fioretti College in Veghel waar ik met passie mijn vak overbreng aan leerlingen tussen de 12 en 16 jaar.


Een andere passie die ik heb is hockeyen. Jarenlang heb ik in de selectie van hockeyclub Uden gespeeld en ben ik daarnaast actief geweest als trainer/coach van verschillende (jeugdselectie) teams, lijncoƶrdinator en stagebegeleider.


Politiek actief ben ik nog nooit geweest, geĆÆnteresseerd zeker wel! Jong Maashorst heeft dit vuur bij mij aangewakkerd. Vanuit een gezellig betrokken club nadenken hoe we onze gemeente Maashorst mooier, beter en sterker kunnen maken inspireerde mij! Vanuit deze betrokkenheid en enthousiasme kwam vanuit de partij de vraag of ik raadslid en fractievoorzitter wilde worden namens Jong Maashorst. Ik kon deze vraag natuurlijk alleen maar met JA beantwoorden.


Wat is er nu uitdagender dan de gemeente Maashorst die al zo mooi is nog mooier te maken, de potentie is er zeker en Jong Maashorst gaat ervoor! Ik vind het dan ook een eer om als raadslid en fractievoorzitter het Jong Maashorst geluid te mogen verkondigen in de gemeenteraad.
Ik heb er zin in! En nu aan de slag!


(Neven)functies


Docent lichamelijke opvoeding Fioretti College Veghel (bezoldigd)

Stemgedrag

263 Stemmen, 94% voor
Onderwerp Datum Stem Uitslag