Ga naar de inhoud van deze pagina Ga naar het zoeken Ga naar het menu

Akdeniz, Ali

Akdeniz, Ali
Politieke partij
Jong Maashorst
Emailadres
ali.akdeniz@raad.gemeentemaashorst.nl
Raadsfunctie(s)
Commissielid Samenleving en Bestuur

Ik ben Ali Akdeniz, geboren in Uden op 26 oktober 1981. Samen met mijn vrouw Canan en onze twee dochters van 9 en 11 jaar wonen we in Uden. Ik werk voor FrieslandCampina in Veghel als Processing Specialist en op dit moment ben ik samen met een aantal collega’s bezig om een nieuwe productiefabriek op te starten.


In mijn vrije tijd ben ik vaak in beweging. Vanaf de kleuters tot aan de senioren heb ik gevoetbald voor Fc Uden, tot ik geblesseerd raakte en niet meer verder kon. Tegenwoordig wandel ik iedere dag met mijn vrouw en af en toe als ik geen last van blessures heb, probeer ik hard te lopen.


Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in de politiek, maar heb nooit eerder een stap gezet om lid te worden van een partij en ook nog eens mee te doen met de verkiezingen. Maar als je overbuurman Gijs van Heeswijk is, heb je het natuurlijk vaak over politiek. Zo ben ik ook in contact gekomen met Jong Maashorst. Ik heb gezien hoe enthousiast deze jonge mensen zijn en verfrissende ideeën hebben over Gemeente Maashorst. Dit sprak mij heel erg aan en opeens stond ik op de kieslijst en gingen we ons vol energie voorbereiden op de verkiezingen. Zoals jullie inmiddels weten, hebben we een verpletterende zege behaald. Met 7 raadsleden en 2 wethouders gaan wij de komende tijd onze nieuwe gemeente besturen. Hier mogen we best trots op zijn!


Als je nog vragen hebt of je wilt mij nog beter leren kennen spreek mij aan!


(Neven)functies


Processing specialist bij FrieslandCampina Veghel (bezoldigd)

Stemgedrag

251 Stemmen, 94% voor
Onderwerp Datum Stem Uitslag